Traffyc
Op zoek naar een freelance developer in Zeeland? Dan bent u bij Traffyc in Goes aan het juiste adres. Wij detacheren freelance developers en ontzorgen het gehele proces. Doordat wij in Goes zijn gevestigd kunnen wij snel schakelen. Wij kennen de lokale markt en hebben daarnaast een netwerk aan freelance developers die in Zeeland aan de slag kunnen.

Wij focussen ons op het detacheren van freelance developers. Door deze focus zijn wij in staat om snel een developer te leveren die precies past bij uw opdracht. Doordat wij in Goes zijn gevestigd zijn wij een ideale partner voor Zeeuwse organisaties die op zoek zijn naar developers.

Wat doet Traffyc?

Traffyc zorgt ervoor dat de juiste developer direct aan de slag kan bij uw organisatie om uw opdracht uit te voeren. Wij zoeken de beste freelance developer en stellen deze aan u voor. Bij een match verzorgen wij alle contracten en dragen zorg voor de facturering. U heeft dus maar met één partij te maken. Wij verzorgen uw flexibele schil.

Zoekt u een

Dan helpen wij u  graag verder.

Vaste contactpersonen

Wij, Adriaan de Jager en Lennart Visscher, hebben Traffyc opgericht en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je kunt ons altijd bereiken. Voor advies, om te sparren, voor een scherpe offerte, wij zijn er voor je!

 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom op ons kantoor in De Koploper, maar we komen ook graag naar je toe!

Stationsplein 21
4461 HP Goes

T: 085 – 130 25 95
E: info@traffyc.nl