Traffyc
Traffyc is ontstaan vanuit een eigen behoefte aan flexibel inzetbare developers. Na een succesvol internetbureau te hebben gerund én gebruik te hebben gemaakt van freelance developers, richten Adriaan de Jager en Lennart Visscher zich nu op Traffyc.

Onze passie

Passie voor online hebben we al meer dan 10 jaar. Door meerdere succesvolle internetconcepten vanaf de grond af aan op te bouwen met de inzet van freelance developers in binnen- en buitenland hebben wij veel ervaring opgedaan met detachering en outsourcing. Die kennis en ervaring zetten we nu in om Traffyc succesvol te maken. De juiste developer op de juiste plek voor een aantrekkelijk tarief, daar gaan we voor.

Ons werkgebied is heel Nederland en wij richten ons zowel op kleine als grote organisaties. Wij focussen ons alleen op het detacheren van developers. Dit doen wij bewust: wij kennen deze wereld door en door.

In het kort

  • Meer dan 10 jaar eigen ervaring met detachering
  • Netwerk met senior developers
  • Ons werkgebied is heel Nederland
  • Professionele contracten en voorwaarden
  • Wij werken zelf niet voor eindklanten
Contact opnemen
Werk je met Traffyc, dan is er geen sprake van werk uitbesteden, maar van het binnenhalen van nieuw talent.

Geïnteresseerd?

De mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Goes, maar we komen ook graag vrijblijvend langs.

Traffyc

Stationsplein 21
4461 HP Goes
E: info@traffyc.nl
T: 085 130 25 95

KvK-nummer: 82699984
Btw-nummer: NL862571947B01