Traffyc
Wij matchen developers en business. Ben jij dus een freelance Java developer die op zoek is naar de volgende uitdaging? Of ben je als onderneming op zoek naar een ervaren java programmeur? Dan ben je bij Traffyc aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou! Het feit dat we ons uitsluitend toespitsen op detachering van developers en ondertussen ruim 10 jaar ervaring hebben binnen de branche maakt ons echte specialisten.

Ik ben developer »                 Ik ben opdrachtgever »

Uitdagende Java developer vacature?

Voor iedere Java ontwikkelaar die snel aan de slag wil hebben wij verschillende opdrachten openstaan. Je werkt hierbij voor professionele opdrachtgevers met leuke en uitdagende opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op daar waar je goed in bent, developen met Java. Het regelen van contracten en onderhandelingen neemt Traffyc op zich. Bovendien betalen we jou binnen 14 dagen. Jij als Java programmeur hebt direct contact met ons, zodat we makkelijk en vlot kunnen schakelen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw expertise, terwijl je eigen baas blijft.

Aanmelden als freelancer »

Voordelen voor Java programmeurs

Traffyc beschikt over een uitgebreid aanbod uitdagende Java opdrachten in heel Nederland. Daarnaast geniet je bij ons van snelle uitbetaling, namelijk binnen 14 dagen, en blijf jij eigen baas. Bovendien profiteer je van collectiviteitsvoordelen, trainingen en heb je een vast contactpersoon. Dit maakt het voor jou makkelijk om aan de slag te gaan, ideaal!

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Nadat jij je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. We maken kennis met elkaar en vertellen je alles over onze samenwerking. Samen gaan we voor succes!

2. Matchen

Samen leggen we contact met de opdrachtgever en zorgen voor een Java-opdracht die precies bij je past. We bespreken de opdracht tot in detail en regelen alle benodigde zaken. Zo kun jij snel van start.

3. Developen

De opdracht start en het developen begint! Wij betalen jouw factuur binnen 14 dagen. En als je dat wilt, kijken we alvast naar een nieuwe opdracht voor je.

Het opdrachtaanbod

Alle Java ontwikkelaar vacatures zijn terug te vinden op de opdrachten pagina. Dit zijn opdrachten voor bedrijven met locaties door heel Nederland. De organisaties hebben zowel een focus op nationaal als ook internationaal gebied. Beslis wat jouw voorkeur heeft en meld je aan! Wij zorgen dat jij als Java developer snel aan de slag kunt met de opdracht. Ontdek alle freelance Java vacatures en boek je volgende opdracht bij Traffyc!

Aanmelden als freelancer »

Java developer gezocht?

Vanuit ons brede netwerk senior Java programmeurs vinden wij de passende kandidaat voor jouw opdracht. Ons kwalitatief hoog aanbod Java ontwikkelaars beschikken over de nodige kennis en ervaring welke nodig is voor jouw bedrijf. We zoeken de developer die jouw opdracht doorziet en kwaliteit levert. De looptijd bepaal jij, of het nu 3 maanden of een jaar duurt. Opdracht op locatie of remote, zelfstandig of in teamverband? Traffyc vindt voor jou de geschikte persoon. Makkelijk en snel schakelen wordt bovendien gegarandeerd doordat je direct contact hebt met ons. Zo kan jij je toespitsen op jouw specialiteit.

Neem contact op »

Voordelen voor bedrijven

Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rijtje:

  • Snel een match;
  • Senior Java developers;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Betrouwbare partner;
  • Landelijke dekking;
  • Totale ontzorging.

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Na het aanmelden nemen we contact met je op. Tijdens een gesprek bepalen we wat samen waar de behoefte ligt. We definiëren de samenwerking en gaan direct aan de slag!

2. Matchen

Wij zoeken de passende developer en zorgen voor een passende match. Daarnaast nemen we de opdracht samen met jou en de Java developer door tot in detail.

3. Developen

Het traject gaan van start en het developen kan beginnen! Tijdens het proces houden we contact om ervoor te zorgen dat alles zonder zorgen verloopt. Samen gaan we voor succes!

Neem contact op »