Traffyc
Ben jij een freelance PHP developer en op zoek naar een uitdagende opdracht? Of zoek je juist een freelance PHP programmeur voor jouw organisatie? Dan ben je bij Traffyc aan het juiste adres: wij matchen developers en business. Wij ontzorgen jou!

Ik ben developer »                 Ik ben opdrachtgever »

Snel aan de slag als PHP developer?

Voor freelance PHP developer hebben wij diverse opdrachten. Stuk voor stuk uitdagende opdrachten van klanten die graag met professionals werken. Wij zorgen ervoor dat je als PHP freelancer snel aan de slag kunt. Je hebt direct contact met ons, zodat we makkelijk en vlot kunnen schakelen. Wij regelen de contracten en onderhandelingen en betalen je binnen 14 dagen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw expertise, terwijl je eigen baas blijft. 

Voordelen voor developers

Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rijtje:

  • Uitdagende PHP-opdrachten;
  • Blijf eigen baas;
  • Snelle uitbetaling;
  • Trainingsaanbod;
  • Collectiviteitsvoordeel;
  • Vast contactpersoon.

Onze aanpak

1. Kennismaken

Na je aanmelding nemen wij contact met je op. We maken kennis met elkaar en vertellen je alles over onze samenwerking. Samen gaan we voor succes!

2. Matchen

We gaan samen naar de opdrachtgever en zorgen voor een PHP-opdracht die goed bij je past. We bespreken de opdracht tot in detail en regelen alle benodigde zaken. Zo kun jij snel aan de slag.

3. Developen

De opdracht start en het developen begint! Wij betalen jouw factuur binnen 14 dagen. En als je dat wilt, kijken we alvast naar een nieuwe opdracht voor je.

Ons aanbod

Op de opdrachten pagina vind je al onze PHP developer vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij als PHP ontwikkelaar direct aan de slag kunt met een opdracht. Deze bedrijven zijn gevestigd door heel Nederland en zijn zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Heel divers, dus zo is er altijd een uitdagende vacature voor jou. Traffyc biedt diverse opdrachten aan bij een breed scala aan organisaties. Ontdek alle PHP vacatures en vind je volgende opdracht bij Traffyc!

Aanmelden als freelancer »

Op zoek naar nieuw PHP talent?

Vanuit ons netwerk vinden wij de ervaren PHP ontwikkelaar geschikt voor jouw opdracht. Wij beschikken over een kwalitatief hoog aanbod PHP programmeurs. Allemaal senior developers die jouw opdracht doorzien en kwaliteit leveren. Je hebt direct contact met ons, zodat we makkelijk en vlot kunnen schakelen. Wij vinden voor jou de persoon die naadloos aansluit op de behoefte van jouw bedrijfOp zoek naar een freelancer voor een korte of lange opdracht, op locatie of remote, zelfstandig of in teamverband? Wij vinden voor jou de perfecte kandidaat.

Neem contact op »

Voordelen voor opdrachtgevers

Traffyc is actief over heel Nederland en daardoor beschikken we dan ook over een zeer uitgebreid netwerk van senior developers. Onze PHP developers zijn bovendien makkelijk en flexibel inzetbaar. Een ander voordeel waarvan je profiteert is dat de facturatie volledig via ons loopt. Je ontvangt dus maar één factuur waarbij we alleen de gewerkte uren van de developer doorberekenen.

Onze aanpak

1. Kennismaken

We nemen na je aanmelding contact met je op. Tijdens een gesprek bepalen we wat samen waar de behoefte ligt. We definiëren de samenwerking en gaan direct aan de slag!

2. Matchen

Wij zoeken de passende developer en zorgen voor een goede match. Daarnaast nemen we de opdracht samen met jou en de PHP developer door tot in detail.

3. Developen

Het traject gaan van start en het developen kan beginnen! Tijdens het proces houden we contact om ervoor te zorgen dat alles zonder zorgen verloopt. Samen gaan we voor succes!

Neem contact op »