Traffyc
Wij matchen developers en business. Ben jij dus een Full stack developer die op zoek is naar de volgende uitdaging? Of ben je als onderneming op zoek naar een ervaren Full stack ontwikkelaar? Wij ontzorgen jou! Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche en het feit dat we ons uitsluitend toespitsen op detachering van developers maakt dat we hierin ook echte specialisten zijn.

Ik ben developer »                 Ik ben opdrachtgever »

Snel aan de slag als Full stack developer?

Voor iedere Full stack ontwikkelaar die snel aan de slag wil hebben wij diverse opdrachten openstaan. Leuke en uitdagende opdrachten waarbij je werkt voor professionele opdrachtgevers. Traffyc zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op daar waar je goed in bent, developen met Full stack. Contracten en onderhandelingen met de opdrachtgever nemen wij voor onze rekening. Bovendien betalen we jou binnen 14 dagen. Jij als Full stack developer hebt direct contact met ons, zodat we makkelijk en vlot kunnen schakelen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw expertise, terwijl je eigen baas blijft.

Voordelen voor developers

Traffyc beschikt over een uitgebreid aanbod uitdagende Full stack opdrachten in heel Nederland. Daarnaast geniet je bij ons van snelle uitbetaling, namelijk binnen 14 dagen, en blijf jij eigen baas. Bovendien profiteer je van collectiviteitsvoordelen, trainingen en heb je een vast contactpersoon. Dit maakt het voor jou makkelijk om aan de slag te gaan, ideaal!

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Na je aanmelding nemen wij contact met je op. We maken kennis met elkaar en vertellen je alles over onze samenwerking. Samen gaan we voor succes!

2. Matchen

We gaan samen naar de opdrachtgever en zorgen voor een Full stack-opdracht die goed bij je past. We bespreken de opdracht tot in detail en regelen alle benodigde zaken. Zo kun jij snel aan de slag.

3. Developen

De opdracht start en het developen begint! Wij betalen jouw factuur binnen 14 dagen. En als je dat wilt, kijken we alvast naar een nieuwe opdracht voor je.

Ons opdrachtaanbod

Alle Full stack developer opdrachten terug te vinden op de opdrachten pagina. Dit zijn opdrachten voor bedrijven met locaties door heel Nederland. En ze zijn zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Heel divers, dus zo is er altijd een uitdagende vacature voor jou. Beslis wat jouw voorkeur heeft en meld je aan! Wij zorgen dat jij als Full stack developer snel aan de slag kunt met de opdracht. Ontdek alle Full stack developer opdrachten en boek je volgende uitdaging bij Traffyc!

Aanmelden als freelancer »

Full stack developer gezocht?

Wij beschikken over een breed senior Full stack programmeurs. Vanuit dit netwerk vinden wij de passende kandidaat voor jouw opdracht. Ons kwalitatief hoog aanbod Full stack ontwikkelaars beschikken over de nodige kennis en ervaring welke nodig is voor jouw bedrijf. Wij vinden voor jou de persoon die naadloos aansluit op de behoefte van jouw bedrijf. Op zoek naar een freelancer voor een korte of lange opdracht, op locatie of remote, zelfstandig of in teamverband? Wij vinden voor jou de perfecte kandidaat. Makkelijk en snel schakelen wordt bovendien gegarandeerd doordat je direct contact hebt met ons. Zo kan jij je toespitsen op jouw specialiteit.

Neem contact op »

Voordelen voor bedrijven

Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rijtje:

  • Snel een match;
  • Senior Full stack developers;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Betrouwbare partner;
  • Landelijke dekking;
  • Totale ontzorging.

 

Onze werkwijze

1. Kennismaken

We nemen na je aanmelding contact met je op. Tijdens een gesprek bepalen we wat samen waar de behoefte ligt. We definiëren de samenwerking en gaan direct aan de slag!

2. Matchen

Wij zoeken de passende developer en zorgen voor een goede match. Daarnaast nemen we de opdracht samen met jou en de Full stack developer door tot in detail.

3. Developen

Het traject gaan van start en het developen kan beginnen! Tijdens het proces houden we contact om ervoor te zorgen dat alles zonder zorgen verloopt. Samen gaan we voor succes!

Neem contact op »