Traffyc
Als freelance .NET developer en op zoek naar je volgende uitdaging? Of zoek je als organisatie juist een ervaren .NET programmeur? Traffyc matcht developers en business. Wij ontzorgen jou! Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche en het feit dat we ons uitsluitend toespitsen op detachering van developers maakt dat we hierin ook echte specialisten zijn.

Ik ben developer »                 Ik ben opdrachtgever »

Gabriel, een van onze WordPress developers!

Werken als .NET developer?

Wij hebben verschillende .NET opdrachtenAllemaal voor professionele opdrachtgevers met leuke en uitdagende opdrachten voor jou als .NET programmeur. Traffyc zorgt ervoor dat jij je uitsluitend kunt focussen waar je goed in bent. Contracten en onderhandelingen met de opdrachtgever nemen wij op ons. Daarnaast betalen we je binnen 14 dagen. Je hebt direct contact met ons, zodat we makkelijk en vlot kunnen schakelen. Zo kun jij direct aan de slag.

voordelen voor developers

Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rijtje:  

  • Uitdagende .NET-opdrachten;
  • Blijf eigen baas;
  • Snelle uitbetaling;
  • Trainingsaanbod;
  • Collectiviteitsvoordeel;
  • Vast contactpersoon.

Onze aanpak

1. Kennismaken

Na je aanmelding nemen wij contact met je op. We maken kennis met elkaar en vertellen je alles over onze samenwerking. Samen gaan we voor succes!

2. Matchen

We gaan samen naar de opdrachtgever en zorgen voor een .NET opdracht die goed bij je past. We bespreken de opdracht tot in detail en regelen alle benodigde zaken. Zo kun jij snel aan de slag.

3. Developen

De opdracht start en het developen begint! Wij betalen jouw factuur binnen 14 dagen. En als je dat wilt, kijken we alvast naar een nieuwe opdracht voor je.

Ons opdrachtaanbod

Op de opdrachten pagina vind je al onze .NET developer vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij als .NET ontwikkelaar direct aan de slag kunt met een opdracht. Deze bedrijven zijn gevestigd door heel Nederland en zijn zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Heel divers, dus zo is er altijd een uitdagende vacature voor jou. Traffyc biedt diverse opdrachten aan bij een breed scala aan organisaties. Ontdek alle .NET vacatures en vind je volgende opdracht bij Traffyc!

Aanmelden als freelancer »

Op zoek naar nieuw .NET talent?

Wij beschikken over een breed netwerk van ervaren .NET ontwikkelaars. Stuk voor stuk hebben ze de vereiste kennis en ervaring die nodig is voor jouw opdracht. We zoeken de developer die jouw opdracht doorziet en kwaliteit levert. De looptijd bepaal jij, of het nu 3 maanden of een jaar duurt. Voor jou vindt Traffyc de juiste .NET programmeur. Makkelijk en snel schakelen wordt bovendien gegarandeerd doordat je direct contact hebt met ons. Zo kan jij je toespitsen op jouw specialiteit.  

Neem contact op »

Voordelen voor opdrachtgevers

Traffyc is actief over heel Nederland en daardoor beschikken we dan ook over een zeer uitgebreid netwerk van senior developers. Onze .NET developers zijn bovendien makkelijk en flexibel inzetbaar. Een ander voordeel waarvan je profiteert is dat de facturatie volledig via ons loopt. Je ontvangt dus maar één factuur waarbij we alleen de gewerkte uren van de developer doorberekenen.

Onze aanpak

1. Kennismaken

We nemen na je aanmelding contact met je op. Tijdens een gesprek bepalen we wat samen waar de behoefte ligt. We definiëren de samenwerking en gaan direct aan de slag!

2. Matchen

Wij zoeken de passende developer en zorgen voor een goede match. Daarnaast nemen we de opdracht samen met jou en de .NET developer door tot in detail.

3. Developen

Het traject gaan van start en het developen kan beginnen! Tijdens het proces houden we contact om ervoor te zorgen dat alles zonder zorgen verloopt. Samen gaan we voor succes!

Neem contact op »