Traffyc
Van jullie gelikte designs maken wij moeiteloos een WordPress website. Ook technische uitdagingen pakken we graag op. Dit maakt Traffyc jullie ideale, flexibel-inzetbare partner. Wij zijn gevestigd in hartje Goes en hebben meerdere eigen senior WordPress developers in dienst. Voor jullie als bureau bieden wij deze diensten aan voor € 35,- per uur. All-in.

We hebben inmiddels al 12 jaar ervaring met WordPress. Vanuit onze high-end kantoren in Nederland en Roemenië werken onze eigen developers dagelijks aan o.a. het omzetten van designs naar gelikte WordPress-thema’s en het ontwikkelen van plugins op maat. Onze WordPress developers zijn voor allerlei WordPress werkzaamheden in te zetten. Of het nu op project- of op contractbasis is; wij zijn heel flexibel. Wij werken zelf niet voor eindklanten, dus geen concurrentie of scheve verhoudingen.

Gabriel, een van onze WordPress developers!

Wat wij voor jullie kunnen doen

  • WordPress-thema’s ontwikkelen
  • WordPress front-end development
  • WordPress-plugins bouwen
  • WordPress back-end development
  • WordPress-sites aanpassen
  • WordPress-sites beveiligen
  • WordPress-sites configureren
  • WordPress-sites verhuizen
  • WordPress-advies geven

Werkwijze

Wij passen ons aan naar jouw werkwijze. Wil je enkel designs bij ons aanleveren en het voor een fixed price als WordPress-thema terugkrijgen? Of wil je liever rechtstreeks contact met onze developers en deze (flexibel of vast) per uur inzetten? De keuze is aan jou. We communiceren via alle kanalen: Slack, Skype, e-mail, telefoon of face to face. De lijnen zijn altijd kort. Snel kunnen schakelen vinden wij erg belangrijk. Waar wij ook waarde aan hechten is discretie. Wij werken white-label, dus communiceren wij niet voor wie we werken.

Tarief

Wij werken met één transparant uurtarief van € 35,- per uur. Alleen de uren van onze developers worden bijgehouden en in rekening gebracht. Geen overhead door bijvoorbeeld projectmanagement dus.

Vaste contactpersonen

Wij, Adriaan de Jager en Lennart Visscher, hebben Traffyc opgericht en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je kunt ons altijd bereiken. Voor advies, om te sparren, voor een scherpe offerte, wij zijn er voor je!

 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom op ons kantoor in De Koploper, maar we komen ook graag naar je toe!

Stationsplein 21
4461 HP Goes

T: 085 – 130 25 95
E: info@traffyc.nl