Traffyc
Op zoek naar een freelance WordPress developer? Wij van Traffyc bieden jou een nóg betere oplossing: flexibel inzetbare WordPress-specialisten tegen een voordelig all-in tarief. Wij hebben meerdere eigen senior WordPress developers in dienst. WordPress development bieden wij aan voor € 35,- per uur. Alleen voor bureaus! Wij werken niet rechtstreeks voor eindklanten. Maar dat maakt het juist interessant.

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring met WordPress. Het omzetten van designs naar perfecte en SEO-vriendelijke WordPress-thema’s is voor ons gesneden koek. Ook het ontwikkelen van WordPress plugins op maat doen wij graag.

Traffyc is the one-stop-shop voor WordPress-ontwikkeling

Verder houden wij niet van overhead, dus heb je altijd rechtstreeks contact met onze developers. Heb je toch liever een projectmanager bij wie je alles ‘over de schutting kan gooien’? Dan doen we dat, zonder extra kosten.

Gabriel, een van onze WordPress developers!

Wat wij voor jullie kunnen doen

  • WordPress-thema’s ontwikkelen
  • WordPress front-end development
  • WordPress-plugins bouwen
  • WordPress back-end development
  • WordPress-sites aanpassen
  • WordPress-sites beveiligen
  • WordPress-sites configureren
  • WordPress-sites verhuizen
  • WordPress-advies geven

Werkwijze

Wij passen ons aan naar jouw werkwijze. Wil je een WordPress developer op contractbasis (een x aantal uur per week) of werk je liever op projectbasis (fixed-price per project)? Alles is mogelijk. We communiceren via alle kanalen: Slack, Skype, e-mail, telefoon of face to face. De lijnen zijn altijd kort. Snel kunnen schakelen vinden wij erg belangrijk. Waar wij ook waarde aan hechten is discretie. Wij werken white-label, dus communiceren wij niet voor wie we werken.

Tarief

Wij werken met één transparant uurtarief van € 35,- per uur. Alleen de uren van onze developers worden bijgehouden en in rekening gebracht.

Vaste contactpersonen

Wij, Adriaan de Jager en Lennart Visscher, hebben Traffyc opgericht en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je kunt ons altijd bereiken. Voor advies, om te sparren, voor een scherpe offerte, wij zijn er voor je!

 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom op ons kantoor in De Koploper, maar we komen ook graag naar je toe!

Stationsplein 21
4461 HP Goes

T: 085 – 130 25 95
E: info@traffyc.nl